Andersen & Martini A/S

Søborg

Peugeot 508 SW

PEUGEOT 508 SW - STATIONCAR


ET SKARPT OG MUSKULØST DESIGN

Med sit skarpe og muskuløse design, sine stramme linjer og sit markante kølergitter udviser Peugeot 508 SW moderne elegance - og så er den også både rummelig og sportslig. Bagtil understreger 2 forkromede rørhaler* de sportslige egenskaber, og det tværgående panel i sort højglans er forsynet med en ny 100% LED* lyssignatur med flot 3D-effekt.

*Standard, option eller ikke tilgængeligt af version.

Peugeot 508 SW design

PEUGEOT i-COCKPIT® 3D

Sæt dig ind bag rattet på den visionære førerplads. Med det kompakte rat, den digitale, programmerbare head-up instrumentgruppe og 10” HD touchskærmen*, byder Peugeot i-Cockpit® på virkelig gode ergonomiske egenskaber og køreoplevelser i Peugeot 508 SW.

*Standard, option eller ikke tilgængeligt af version.

Peugeot 508 SW i-Cockpit

SIKKERHED

Peugeot 508 SW sikkerhed

Peugeot 508 SW er forsynet med en lang række avanceret teknologisk udstyr*, og førerhjælpefunktioner* af nyeste generation, som øger sikkerheden, hjælper dig med dine parkeringsmanøvrer og med at læse og forstå omgivelserne og vejforholdene.

*Standard, option eller ikke tilgængeligt af version.

MOTORER

Peugeot 508 SW motorer

Den eksklusive Peugeot 508 SW har en ekseptionel vejbeliggenhed, understøttet af den elektronisk variable affjedring*. De effektive PureTech og BlueHDi motorer og EAT8* automatgearkassen øger din køreglæde, og giver en mere intens køreoplevelse.

*Standard, option eller ikke tilgængeligt af version.


LÆS MERE OM PEUGEOT 508 SW PÅ PEUGEOT.DK

BESØG SHOWROOM

SE AKTUELLE KAMPAGNEMODELLER